bir dahakine inş,pc el verdiği sürece dolaşıyorum işte
Şu anda napıyorsunuz bakalımmm???
Re: Şu anda napıyorsunuz bakalımmm???
anılarla nostaljim bölümüne son buluşmmaızı yazdım yazdım resimleri ekledim pc kapanınca hepsi gitti bende sinirden bir daha yazmadım
Son zamanlarda izledigim en guzel filmlerden birini izledim..Tek kelimeyle mükemmel

Bir okulun bahçesindeki zaman kapsülünün içinden 1959 yılında yani bundan 50 yıl önce sadece rakamlarla yazılmış bir mektup bulunur. İlk başlarda mektuptaki rakamlar anlamsız gibi gelse de, zamanla mektuptaki sayıların dünya üstünde yaşanan felaketlerin, suikastlerin, büyük kazaların sırrını saklıyor olduğu ortaya çıkar. Ne yazık ki mektupta bahsedilen tüm felaketler gerçekleşmemiştir ve gerçekleşmemiş olanların her biri gerçekleşme yolundadır..

Bir okulun bahçesindeki zaman kapsülünün içinden 1959 yılında yani bundan 50 yıl önce sadece rakamlarla yazılmış bir mektup bulunur. İlk başlarda mektuptaki rakamlar anlamsız gibi gelse de, zamanla mektuptaki sayıların dünya üstünde yaşanan felaketlerin, suikastlerin, büyük kazaların sırrını saklıyor olduğu ortaya çıkar. Ne yazık ki mektupta bahsedilen tüm felaketler gerçekleşmemiştir ve gerçekleşmemiş olanların her biri gerçekleşme yolundadır..
müzik dinliyorum forumlar arası turluyorum 
Dışarıdan geldim..Hemen nostaljime atıldım 
gecenin sessizliğinde forumu turluyorum 
ne var ne çok bakınıyorum kapanan pc me inatla 
ahmedum şarkısını dinleyip ağlıyorum 
Özledigim sitemde geziniyorum