Nostalji yapalım

Nostaljiye dair anılar yazılar
Kullanıcı avatarı
ceko
Yeni Üye

Re: Nostalji yapalım

Mesaj gönderen ceko »

bendee. Ama benden iyi o topaçı döndüremezsin ablacım :D:D

ne oyunlar vardı dimi yaa. çamak çömlek vardı :) bide kızların lastik oyunu vardı ve o üçgen oyun vardı yaa kardeşim hep beni koyardılar o üçgene kız yok diye napıyım bende dururudum valla:D
seksek vardı 5'ler bom ve 8'ler bom :D misket oynardık :) benim aynalı bilyelerim vardı birtane de kemik vardı :D sonra tebeşirler yere çizer yılanı gazoz kapağı ile onu oynardık. Bakkal kenarlarından gazoz kapağı toplar güzel bi mermertaşla onları vurup toparlamaya çalışırdık :D vaay beee. O zamanda kazanma arzusu vardı içimizde ama yenildiğimizde teselli eden arkadaşlarımız vardı. bi oyunda kıran kırana yenme arzusu içinde oynasak da sonrasında alınan o şekeri yada çikolatayı her zaman paylaştık rakibimizde. Hep bi dayanışma ve sevgi varmış hayata dair. Şimdilerse ise hayat acımasız bir oyun kalırken sevgiler oyuncak olmaya başlamış insanların dilinde. Neysee bu konulara pek girip konuyu saptırmadan son bir söz.

Saklaaambaaaaç oynuyaan kaleyeee muuum diksiiiin :D :D :D
..
Kullanıcı avatarı
ceko
Yeni Üye

Mesaj gönderen ceko »

ÇOOOOK Eskilere gittin yine ablacım çook :)

Zamanında mektuba dökmek vardı ifadelerini duygularını, şimdilerde bunların yerini paylaşım siteleri aldı,
Belki çook değil ama Üni yıllarında bana gelen mektupları okuyorum bazen.. O saflık o duygular ne güzeldiii..
Kötü oluyorum bi çok kez belkide yazılanlar hayatın bir kanıtı delili gibi geliyor ama şimdilerde hayatlar daha yalan ve yalın olmuş..

İnsanlar sahip çıkamamışlar.. Özlerine sevgilerine bağlı kalamamışlar..

Artık aşklar facebooklarda yaşanılmaya başlanmış :D mektuplarda değil..
..
nostalji
İletişim:

Mesaj gönderen nostalji »

nostalji yapmayalım.........nostaljiyi yaşayalım.....en derinden. ama geleceği küstürmeden.
hayat bir kahve gibidir...bazen acı, bazen orta, bazen şekerli..anılar ve resimler bu kahvenin tatlı kremasıdır...hayat devam ettiği sürece anılar yaşar biz yaşatmak istersek......ve gün gelir bizlerde bir anı oluruz. nostalji
Kullanıcı avatarı
efdelya
Bizden Biri
Bizden Biri
İletişim:

Mesaj gönderen efdelya »

her yaşanan gün maalesefki eskiyor ve dolayısı ile nostaljide yerini alıyor :D
nostalji yapmadan olmaz,anıları yaşamalı tabiki ama gelceğede bakmalı,
günü güne uygun yaşmalı bence :wink: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
efdelya
Bizden Biri
Bizden Biri
İletişim:

Mesaj gönderen efdelya »

eskiye dair şu tek özlediğim şey babamla oynadığımız oyunlar:(
doksan taş diye bir oyun vardı beş taşın değişik başka bir hali doksan yada üzei aynı boyda taşları toplardık yıkardı ve evde tüm kardeşlerim ve babam oturur birlikteoynardık,taşları yerden alıp ellerinşn üzerinde kalan taşları tutmaya çalışmak tı amaç tabi biz çocuk ellerişmiz küçük babamın elleri ise kocamn şimdi düşünüyorumda bize yenilmek için o kocaman ellerinin üzerinde fazla taş tutmaz bize bilerek yenilirdi
Kullanıcı avatarı
papatya19
Yeni Üye

Mesaj gönderen papatya19 »

bayramlarda bütün kuzenler babanemin evinde toplanırdı babanemin bi oyunu vardı ama adını bile bilmdiğimiz bi oyun:) iki kişi yere oturur ayakları uzatır elleri uzatır şekiller yapar bu şekiller sırasıyla yükleir ve diğerleri değmeden atlarlar okadar eğlenirdik ki çok özledim o günleri kuzenlerimin çoğu evlendi artık eskisi gibi bi araya toplanamıyorum birimiz ilk gün gitse diğeri öteki gün uymuyo :(
bir aynaya bakarken gördüğüne bide dua ederken göremediğine inan...

“Nostalji Yapalım” sayfasına dön