hayat sizi ne kadar değiştiridi?
Re: hayat sizi ne kadar değiştiridi?
önceden herkeze güvenen ben artık kimseye güvenilmiceni kimseden yardım beklenilmiceni ve benden başka ilah olmadını öğretti bundan sonra kimse için deil sadece kendim için yaşayacağım başka hiç kimseyi düşünmeyeceğim sadece ben varım bundan sonra birde benden içeri....
yanlızlığın tutsağında hapsolmuşum ben
hayallerim vardı benim
amaçlarım bağlarım bozkırlarım
sadece kaldırımlarım kaldı hayatta
bundan sonra ya inerim ya çıkarım...
hayallerim vardı benim
amaçlarım bağlarım bozkırlarım
sadece kaldırımlarım kaldı hayatta
bundan sonra ya inerim ya çıkarım...
eskiden herşeye boyun eğen ben artık hayır demesini öğrendim 
Yasemin hanım doğru söylemişsiniz..Ama bunu sanırım çok geç anladınız.Başkaları için yaşayanlar kendisi için asla yaşayamaz..yasemin yazdı:önceden herkeze güvenen ben artık kimseye güvenilmiceni kimseden yardım beklenilmiceni ve benden başka ilah olmadını öğretti bundan sonra kimse için deil sadece kendim için yaşayacağım başka hiç kimseyi düşünmeyeceğim sadece ben varım bundan sonra birde benden içeri....
hemde hiç tahmin edemiyeceğiniz kadar değiştirdi
çok fazla değiştirdi çokkkkk
mesela dün gece eşimle konuşurken cumartesi günü istanbula gideceğimi söyleyince
ben gönderirsem gidersen dedi,sana sormuyorum farkındaysan ben gidiyorum dedim haa öylemi dedi
evet öyle dedimm sonrasında bu konu değişmişti bile yanii eskiden eşim izin vermezse asla gidemezdim şimdi kim takar yalavo kaymakamını:P
mesela dün gece eşimle konuşurken cumartesi günü istanbula gideceğimi söyleyince
ben gönderirsem gidersen dedi,sana sormuyorum farkındaysan ben gidiyorum dedim haa öylemi dedi
evet öyle dedimm sonrasında bu konu değişmişti bile yanii eskiden eşim izin vermezse asla gidemezdim şimdi kim takar yalavo kaymakamını:P
çok değiştirdi eski sabrımı kalmadı
bir aynaya bakarken gördüğüne bide dua ederken göremediğine inan...
hayatla dalga geçebilecek kadar değiştirdi