HADİ GÜLÜMSEYELİM

Mizaha dair...
Kullanıcı avatarı
xxl55
Yeni Üye

Mesaj gönderen xxl55 »

Kadınlar akıllıdır

Kadının birinin bir gün golf oynarken topu ormana kaçmış. Topunu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, “Beni bu tuzaktan kurtarırsan, senin 3 dileğini yerine getireceğim” demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da “Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!” demiş. Kadın “Tamam” diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış.

İlk dilek olarak Dünya’daki en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. “Bu dilek, senin kocanı da Dünya’nın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek” demiş. Kadın ise; “Bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa Dünya’nın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek” demiş. Böylece Dünya’daki en güzel kadın olmuş.

İkinci dilek olarak, Dünya’daki en zengin kadın olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: “Bu kocanı da Dünya’daki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak” demiş. Kadın; “Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir” demiş ve böylece Dünya’daki zengin kadın oluvermiş.

Kurbağa, üçüncü dileğini sorduğunda ise kadın; “Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum” demiş
Kullanıcı avatarı
ülkü
Yeni Üye

Mesaj gönderen ülkü »

:hehehe: Yavrularım benim ne sorular be :mrgreen:
Üzülme!'' der Mevlana... Ve devam eder; "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner"..
Kullanıcı avatarı
ülkü
Yeni Üye

Mesaj gönderen ülkü »

"OKUMA YAZMA BİLMİYOR MUSUNUZ?"
O halde eğitim hizmetlerimizden yararlanmak için bize yazın..."

Allah'ım ya bu ne :hehehe:

"SATILIK KÖPEK"
Herşeyi yer hem de çocuklara bayılır"

Kim alcek acaba bu köpişi :hihihi:

"SATILIK ANTİK MASA"
Uzun ve ince bacaklı geniş çekmeceli bayanlara uygun"

Bak sen ay geberiyom :hehehe:
Üzülme!'' der Mevlana... Ve devam eder; "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner"..
Kullanıcı avatarı
Şirine
Bizden Biri
Bizden Biri

Mesaj gönderen Şirine »

hakkatten ya
Pirincin üzerinde neden çizgi var?

aklıma qeldi bende küçükken yaqmur yaqınca
denizler çoqalır mı acaba die düşünürdüm :roll:
walla...
Kullanıcı avatarı
ismetk
Yeni Üye

Mesaj gönderen ismetk »

Genç çocuk son model Porsche'si ile yolda ilerlerken kirmizi işikta
durur.Tam o sirada arkadan gelen bir kamyon buyuk gurultu ile arabaya
carpar.
Ikisi de inerler, bakarlar ki arabanin arkasi haşat. Kamyonun şoförü
gencin ayaklarina kapanir:
"Abicim sen beni affet. Ben 30 yil calissam bunu ödeyemem. Sen şu
kardesini affet" der.
Çocuk bakar ki adamin hakkaten hali vakti pek yerinde degil. Adami
affeder ve arabasina binip yoluna devam eder.
Cocuk iki, uç işik sonra tekrar durur. Derken, yine buyuk bir gurultuyle
arabasina arkadan carparlar. Çocuk arabadan iner, bir de bakar ki
yine ayni kamyon şoförü arabasina vurmustur. Ancak bu sefer şoför kamyondan dişarı cikmadan sadece kafasini pencereden uzatir ve:
"Abi benim ben. Devam et!"
"Ne mutlu Türk'üm diyene."
Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
benderya
Yeni Üye

Mesaj gönderen benderya »

ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP

"Sevgili oqlum Temel... Senin hızlı okuyamadıqını bildiqim için mektubu yavas yavas yazıyorum...
Artık senin büyük şehre gittiqin sırada yasadıqımız evde yasamıyoruz. Baban bir gazetede, "insanların basına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiqini" okumus; o yüzden tasndık...
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemshrilerimiz, tasnınca adresleri deqismesin diye kapı numarasını söküp götürmüsler...
Bu evde garip bir çamasır makinası var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıstırmak için duvardaki zinciri çektiqimden beri bir daha gömlekleri göremedim.
Geçen hafta sadece iki kez yaqmur yaqdı. ilki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü...
Benden istediqin yeleqi postaya verdim. Ancak, halan 'o koca düqmelerle paket çok aqır olur' deyince düqmeleri kopartıp yeleqin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gönderecektim, ama zarfı bir kere yapıstırmıs bulundum... Sevgiler... Annen"

:cokmutlu:
------------------------------------------------------
"farkında mısın,ömür de bitiyor?"
Kullanıcı avatarı
Ati10
Admin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen Ati10 »

bu fıkra aşağıda verilen linkte yine bu başlıkta daha önce verilmişti....
http://www.nostaljim.org/BB/viewtopic.p ... temel#5684
Forum Kurallarımız : https://gerigeldik.com/B3/viewtopic.php?f=1&t=1
Kullanıcı avatarı
benderya
Yeni Üye

Mesaj gönderen benderya »

görmedim,yeni üye olmuş birinin de geçmişte yazan herşeyi okuma imkanı olmaz değil mi? her yazacağımız şeyi de kontrol etme imkanımız olamayacağını düşünüyorum hocam
------------------------------------------------------
"farkında mısın,ömür de bitiyor?"
Kullanıcı avatarı
Ati10
Admin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen Ati10 »

benderya yazdı:görmedim,yeni üye olmuş birinin de geçmişte yazan herşeyi okuma imkanı olmaz değil mi? her yazacağımız şeyi de kontrol etme imkanımız olamayacağını düşünüyorum hocam
Bu bakış doğru değil Derya.. bir oto kontrol sistemini ve alışkanlığını kazandırmak istiyoruz üyelerimize..
böylece forumlarımız daha yalın, daha az belki ama daha öz mesajlarımız ve yazılarımızla dolacaktır..
keyifle okunabilir güzel bir forum için hep birlikte gayret gösterelim..
Kullanıcı avatarı
Ati10
Admin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen Ati10 »

ilave olarak, tüm forumları okuma zorunluluğu yok, yukarıda (menüde) arama bölümümüzü kullanarak hiç zaman kaybı olmadan bunu yapmak çok kolay.

“Mizah” sayfasına dön