Şimdi bu adresteki bir takım kodları arakladım. Arakladığım kısım "Üye alımcı" "Üye al" yazan etkileşimli görsel olan kısım. Bu aldığım kısmı BBCode içerisine attım ve aslında çalıştırma konusunda bir sıkıntım yok. Gayet güzel çalıştırdım kodları fakat o adreste göreceğiniz gibi altı kesik noktalı olan kısımlara gelince bir takım bilgi pencereleri açılıyor. (Örneğin; "Örnek Öğrenci, III. Sınıf" yazısının üstüne gelince)
O pencereler tabii fareyi ilgili yerlerin üzerinden çekince kayboluyor normal olarak. Fakat benim BBCode ile foruma eklediğim kodlar, güzel çalışmasına rağmen o pencereler kapanmıyor ve fareye yapışıyor
Buraya BBCode içeriğini atamıyorum, zira code tagları arasına alsam bile ve mesajı önizleme yapsam dahi "403 Forbidden" alıyorum
O kısımı ilgilendiren DIV yapısının kodlarını aldım BBCode'un içerisine attım. Ayrıca gerekli olan iki JavaScripti de BBCode da en üstte tanımladım. Ayrıca gerekli olan birkaç script yapısını da ekledim. Kodlar stil yapısını DIV in içindeki style bölümünden alsa da, stil yapısında çalışmayan bir takım kısımlar olduğu için DIV yapısı içerisindeki stil kısmını da yeni bir CSS dosyasına kaydedip, BBCode un başında onu da tamamladım.
Kısacası bayağı bir uğraştım ama o yapıyı forum üzerinde çalıştırmayı başardım. Kodlamadan anlamıyorum, deneme yanılmayla birşeyleri çözmeye çalışıyorum malum.
Fakat yukarıda bahsettiğim sorunu ne yaptıysam çözemedim. Aynı kodları gidip HTML kod deneme sitesine kopyaladım çalıştırdım bir sıkıntı yok. Ama forumda kullanırken bir sıkıntı var. Belki de forum CSS yapısıyla çakışan bir kısım vardır. Açıkçası çok anlamadığım için sallıyorum şu an
Derdimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama sizce sorunumu nasıl çözebilirim ?