içinizde ki çocuk bu gün ne istiyor?

Genel Konular
twister
Yeni Üye

Mesaj gönderen twister »

çalışmak istemiyor...sabaha kadar sessizce denizin üzerine yansıyan ay' ı izlemek istiyor..
ah güzeLim, incinmiş bir sesi vardır yağmurun; yanakLarına vurduğunda hissedersin ve bir veda sözcüğü, saçLarına, titreyen bir öpücükLe dokunduğunda; bu anı dondurmaya yetmez nefesin. bir fiLm sahnesi gibi akar gider ayrıLık, neyLersin...
Kullanıcı avatarı
efdelya
Bizden Biri
Bizden Biri
İletişim:

Mesaj gönderen efdelya »

Benim de içimdeki çocuk bazen ağlamak ister. Fakat ben ona hemen en sevdiği çikolatayı gösteririm. Boğazına düşkündür, ağlarken ağzından düşmesin diye susar ve bir ısırık alır çikolatadan, sonra bir tane daha...
Daha sonrasında bir büyük insan gibi karşıma geçer ve ben bu sefer kahvemi yudumlarken konuşuruz onunla. Bir büyük insan gibi anlatır acılarını, bazen de hesap sorar bana.
Fakat bakar benim onu mutlu etmeye niyetim var ve teslim eder kendini bana, elinden tutar yürürüm, orada kocaman bir hanım gibi olmalıdır. Bazen de keyfimizce eğleneceğimiz bir haftasonu gezisine çıkarız, Sevinir hemen, ben de sevinirim, inatla birlikte yürüyüp, hayat ne güzel demekten vazgeçmediğimiz için.
Çocuğunuza bir güzel ağlaması için izin verin ama sonra mutlu ol deyin bakın benimki bugün şımarıktı çok şımardı çokkkkkkkk :mmm:
Kullanıcı avatarı
Ati10
Admin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen Ati10 »

ne güzel yazmışsın hemşerim, içindeki çocukla iyi geçiniyorsun:)

içimdeki çocuk bugün kar yağmasını istiyor şöyle lapa lapa:)
Forum Kurallarımız : https://gerigeldik.com/B3/viewtopic.php?f=1&t=1
twister
Yeni Üye

Mesaj gönderen twister »

çalışmak istiyor ama işler durgun...
ah güzeLim, incinmiş bir sesi vardır yağmurun; yanakLarına vurduğunda hissedersin ve bir veda sözcüğü, saçLarına, titreyen bir öpücükLe dokunduğunda; bu anı dondurmaya yetmez nefesin. bir fiLm sahnesi gibi akar gider ayrıLık, neyLersin...
twister
Yeni Üye

Mesaj gönderen twister »

Ben dün öyleydim eheheh

sahilde gezinmek istiyor...kayalarda oturup bişiler yiyip içmek istiyor..
Kullanıcı avatarı
dodili
Yeni Üye

Mesaj gönderen dodili »

içimde çocuk falan yok bugün bi yaş daha yaşlandım malumunuz :( :( :(

bu yüzden huysuzluk yapmak istiyorum sadece :wink:
Hiçkimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiçkimseyi senin kadar yaşatmadı...

Mehmet Çoşkundeniz
twister
Yeni Üye

Mesaj gönderen twister »

içzimdeki çocuk teyzemin benim içinde bişey istemesini istiyor..hersey olmus ya fırsatı kaçırmıyalım :D
Kullanıcı avatarı
Şirine
Bizden Biri
Bizden Biri

Mesaj gönderen Şirine »

boğazköprüsünden ayaklarımı sallandırmak istiyorum ben...
:P
Kullanıcı avatarı
dodili
Yeni Üye

Re: içinizde ki çocuk bu gün ne istiyor?

Mesaj gönderen dodili »

içimde çocuk falan yok bugün sadece huysuzluk yapmak ağlamak isteyen bi didem var o kadar :agla: :agla: :agla: :agla: :agla: :agla: :agla: :agla: :agla: :agla: :agla:
Hiçkimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiçkimseyi senin kadar yaşatmadı...

Mehmet Çoşkundeniz
Kullanıcı avatarı
dodili
Yeni Üye

Re: içinizde ki çocuk bu gün ne istiyor?

Mesaj gönderen dodili »

ne istemiyo ki bugün çok muziplik yapmak istiyor ama en iyisimi oturayım ben sitenin en küçüğü bile değilim ayıp yani ayıp dimi koca kız oldum cıkcıkcıık :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mehmet Çoşkundeniz

“Genel Konular” sayfasına dön