Nasıl tanınmak isterdiniz?
Nasıl tanınmak isterdiniz?
Tüm dünyada tanındığınızı farzedin. Bu durumu hangi özelliğinize mal etmek isterdiniz?
Üzülme!'' der Mevlana... Ve devam eder; "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner"..
Re: Nasıl tanınmak isterdiniz?
Ben bu halimle tanınmak isterim .. ne az ne çok :P
ah güzeLim, incinmiş bir sesi vardır yağmurun; yanakLarına vurduğunda hissedersin ve bir veda sözcüğü, saçLarına, titreyen bir öpücükLe dokunduğunda; bu anı dondurmaya yetmez nefesin. bir fiLm sahnesi gibi akar gider ayrıLık, neyLersin...
aynen böle tanınmak isterdim biraz cadı biraz sulu göz böyle ii gerçektende

Hiçkimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiçkimseyi senin kadar yaşatmadı...
Mehmet Çoşkundeniz
Mehmet Çoşkundeniz
Yanlış anlaşılmış sanırım yani ben yanlış anlamanıza neden olmuşum özür...
Tüm dünyaca tanınacaksınız yani meşhur olduğunuzu düşünün...
Ben kalemi çok kuvvetli bir yazar olarak tanınmak isterdim.
Tüm dünyaca tanınacaksınız yani meşhur olduğunuzu düşünün...
Ben kalemi çok kuvvetli bir yazar olarak tanınmak isterdim.
Üzülme!'' der Mevlana... Ve devam eder; "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner"..
ünlü bi fotoğrafçı olarak tanınmak isterdim 
ünlü bir matematikçi olarak tanınmak isterdim 
Forum Kurallarımız : https://gerigeldik.com/B3/viewtopic.php?f=1&t=1
Kalemi çok güçlü seside çok güzel bir şair olarak.
Hız tutkunu ve en hızlısı olarak bilinmek isterdimm 
ah güzeLim, incinmiş bir sesi vardır yağmurun; yanakLarına vurduğunda hissedersin ve bir veda sözcüğü, saçLarına, titreyen bir öpücükLe dokunduğunda; bu anı dondurmaya yetmez nefesin. bir fiLm sahnesi gibi akar gider ayrıLık, neyLersin...
sazımla sesimle ünlü bi türkücü olarak tanınmak isterdim ve türk halk müziğini tüm dünyaya tanıtıp sevdirmeyi isterdim

Hiçkimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiçkimseyi senin kadar yaşatmadı...
Mehmet Çoşkundeniz
Mehmet Çoşkundeniz
oldugum gibi..