imkansızlık imkansızdır diyenlerden misiniz? ne ne kadar mümkün? ne değil?
buyrun tartışalım
bu noktada şunu belirtmek isterim: umudu yitirmek, pes etmek, umutsuzluğa kapılmak başka, gerçekleşmesi neredeyse imkansız engellierin farkındalığı başka bir şey..Tarih: 01.12.2006, 12:41 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
o kadar çok imkansızlık vardır ki, insanoğlu bunlarla başetme mücadelesiyle ömrünü tamamlıyor..
ölümden başka imkansız olan hiçbir şey yoktur dkiyorsak acaba kendimizi mi kandırıyoruz .. bir düşünelim
neden kandıralım kendimizi hocam?tabiki ölümden başka herşey imkanlarla olanaklıdır.
bu noktada, imkansızlık nedir biraz açalım:
duygusal yada maddi anlamda mı imkansızlıktan sözediyoruz!
her ikisindende edebiliriz!
duygusal boyutundan baktığımızda, duyguların önünde hiç bir zaman engel yok.. sınırsız bir duygu dünyamız, uçsuz bucaksız hayallerimiz hatta sevgi dolu bir dünyamız olabilir..
duygusal anlamda imkansızlık sadece aşklarda dile geliyor..
bazen de aşkı büyülü yapan, büyük yapan da imkansızlığı değil midir!
tabiki büyülü yapan,büyük yapan imakansızlığıdır ama geçici bir süre diyorum,eğer gerçek aşk sa ve yürekten istenirse,imkansızlıklar kendiliğinden ortadan kalkıyor emin olabilirsiniz,çünkü gerçekten tanık olduğum bir şeydir bu ve ben bu kanıya hopp diye sahip olmadım
maddi açıdan bakıldığında, imkansızlıklar kol geziyor.. gerçekleştiremediğiniz her düşünce imkansızlık demektir.. örneğin şu an biz klavyenin tuşlarında bu konuyu düşünüp tuşlarla dans ederken, bilgisayarın B'sini tanımayan yarını çaresizlikler içinde bir yığın insan topluluğunu görmeyecek miyiz!
bu demek midir peki?hiç bilgisayarın"B"sini tanımayacaklar?
belki haklısınız göreceğiz ama imkanlar dahilinde ve hep birlikte bunuda üstesinden gelebilecek bir toplulukta olabiliriz ama nasılsa imkansız deyip bir kenara çekilirsek tabiki imkansız olur bazı şeyler ...