Nostaljik Fotoğraflar
- kadirşinas_87
- Yeni Üye
Nostaljik Fotoğraflar
Buraya beğendiğiniz veya bulduğunuz nostaljik fotoğrafları ekleyebilirsiniz.
Evet arkadaşlar, sitenin içeriğine uygun olacağından dolayı ve güzel olacağını düşündüğümden bu başlığı açmış bulunmaktayım.
(Bu arada bu güzel fikir sevgili meriçnuray üyemize Nuray Ablama aittir bu güzel fikri paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.)
Evet arkadaşlar, sitenin içeriğine uygun olacağından dolayı ve güzel olacağını düşündüğümden bu başlığı açmış bulunmaktayım.
(Bu arada bu güzel fikir sevgili meriçnuray üyemize Nuray Ablama aittir bu güzel fikri paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.)
''Eleştirmenler dostlarımızdır, bize hatalarımızı gösterirler.'' (Benjamin Franklin)
- kadirşinas_87
- Yeni Üye
İlk fotoğraf benden olsun...Bir aile fotoğrafı...en büyük olan babam diğerleri ise kardeş ve kuzenleri...Babamın kucağında solda oturan ise Sevgili Nuray Abla...(Nuray Abla fotoğraf senin için)

- Dosya ekleri
-
- SCAN0156.jpg (104.31 KiB) 13025 kere görüntülendi
''Eleştirmenler dostlarımızdır, bize hatalarımızı gösterirler.'' (Benjamin Franklin)
- kadirşinas_87
- Yeni Üye
Hadi ikinci fotoğrafta benden olsun
Bu da benim ufaklığım...Gerçekten nostaljik oldu...Bu fotoğraflara bakıp bir de şimdiki halime bakınca düşünüyorum ve vay be diyorum her geçen gün yaşlanıyoruz...

- Dosya ekleri
-
- SCAN0134.jpg (72.61 KiB) 13025 kere görüntülendi
- kadirşinas_87
- Yeni Üye
Bir iki tane de İzmir fotoğrafı ekliyorum...Artık İzmirlilerden ve diğer illerimizde bulunan arkadaşlardan bulundukları şehrin veya başka bir şehrin eski fotoğraflarını bekliyoruz..
Burası Alsancak
Burası Alsancak
- Dosya ekleri
-
- alsancak01.jpg (31.4 KiB) 13022 kere görüntülendi
- kadirşinas_87
- Yeni Üye
- kadirşinas_87
- Yeni Üye
bu başlık sitemizin çizgisiyle bütünleşen güzel bir bölüm olmuş..
teşekkürler kadirşinas_87.
nostaljik resimler de çok güzel... ileride güzel bir nostalji arşivi oluşacak gibi.. sonra da galeri bölümümüzde bunu albümleştirebiliriz...
teşekkürler kadirşinas_87.
nostaljik resimler de çok güzel... ileride güzel bir nostalji arşivi oluşacak gibi.. sonra da galeri bölümümüzde bunu albümleştirebiliriz...
Forum Kurallarımız : https://gerigeldik.com/B3/viewtopic.php?f=1&t=1
- kadirşinas_87
- Yeni Üye